Wednesday, 30 October 2013

Nepečené zebra rezy

Výborne,chutné no veľmi sladké ak ich robíte pre viac hostí odporúčam jednohubky:)

Potrebujeme:
 250 g kokosu,
400 g práškového cukru
100 g sušeného mlieka
1 Salko

1 PL mlieka

 KRÉM: 

240 g práškového cukru
200 g stužený tuk(viem že cera je skôr na polevy ale najviac ju stuží)

Mlieko tak decentne aby sa dali pudingové prášky rozmiešať
3 čokoládové pudingy


Príprava:



    Do misky si nachystáme všetky suroviny na cesto všetko spolu zmiesime a vypracujeme cesto
    ktoré rozdelíme na 3 rovnaké časti.





   Plnka:

V miske rozmiešame mlieko do ktorého vsypeme 3 čokoládové pudingy
    do toho prisypeme práškový cukor    a pokrájanú ceru.

    Dáme nad paru a vymiešame hustý krém.

    Rozvaľkáme si nachystané cesto,dosku posypujeme sušeným mliekom alebo cukrom
    cesto položíme na čistý,suchý plech.
    Vylejeme polovicu krému,krém je riedší,ale on stuhne,nemusí byť úplne vychladnutý
    Naň priložíme druhé cesto a znova opakujeme.



Vrch polejeme čokoládou a dáme stuhnúť.
Nakrájame a podávame.


   


3 comments:

  1. Ahoj Kajka, recept mi padol vhod.Už som si ho opísala a chystám sa ho urobiť na vianoce. Mám ho z časopisu odložený niekde doma, ale som už pár rokov vonku tak ani neviem či ešte niekde existuje. Ale myslím si, že je to to isté ako tento tvoj pridaný recept. Nevadí mi, že je to sladký zákusok, lebo nepečené zebra rezy vždy boli poriadne sladké. Chcem sa ťa spýtať aká je gramáž konzervy salka na slovensku, ďakujem za odpoveď.

    ReplyDelete