Ráno som dostala chuť na praženicu no pozerám a nejako som enchcela čistú klasiku a tak sa pýtam mamky čo s nou mam spraviť.
Ona povedala že babka zvykla narezať plátky zemiakov a do toho vajíčko, ochutiť a hotovo.
Vyskúšané,ochutnané výborné:) dobrú chuť.
Potrebujeme:
Zemiaky nakrájané na plátky
Bravčový tuk(olej) na opekanie
Vajce
Čierne korenie
soľ
Nastrúhať cesnak
Postup:
Na masti si opražíme na plátky nakrájané zemiaky.
Potom pridáme vajce a zmiešame všetko s koreninami.
K tomu si môžme nastrúhať cesnak.
30 Jan 2014
Zemiaky mojej babky
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)




No comments:
Post a Comment