Saturday 10 May 2014
Brnenský rezeň
Ďalší spôsob ako chutne pripraviť,plniť kuracie či bravčové mäso.
Potrebujeme:
kuracie prsia(tradične bravčové)
soľ
hladká múka
vajce
olej
Náplň:
maslo cca 30 g
100g šunky
1(4 yžice) konzerva sterilizovaného hrášku
2 vajcia
Postup:
Na panvici si rozohrejeme maslo, nakrájame na kocky šunku a necháme prehriať.
Pridáme odkvapkaný hrášok, 2 vajcia, osolíme a urobíme akoby praženičku - nie riedku ani veľmi tuhú.
Mäsko si nakrájame na rezne, opatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme vajičkovú náplň.
Po naplnení preložíme ako taštičky, okraje zopneme,obalíme v trojobale a smažime na oleji.
Podávala so s vyprážanými fazuľovými strukmi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment