Wednesday 11 September 2013

Kurací špíz


Tak marináda podľa mojej chuti a fantázie. Výborné mäkké grilované mäsko.

Potrebujeme:


  • kuracie prsia 
  • klobása
  • cherry paradajky
  • zemiaky
  • olivy
  • cibuľa

Marináda:

  • med
  • zázvor
  • sója
  • tabasco

Dip:

  • biely jogurt
  • med 
  • zázvor
  • sója
  • tabasco

Postup:
Pripravíme si marinádu.
Mäso si nakrájame na menšie kocky/pásiky.
Namarinujeme ho a dáme na 1-2 hodiny do chladničky odpočinúť.



Zatiaľ si pripravíme dip z jogurtu medu,zázvoru,sóje a tabasca.


Dáme si variť zemiaky a klobásku.
Odpočinuté mäso vyberieme a striedavo napichujeme na špajdlu.
Potom grilujeme niekoľko minút zo všetkých strán.



 

No comments:

Post a Comment