Výborný na neporovnanie s tým pravým a spolu s ľadom....jedna báseň:)
Potrebujeme:
Salko skaramelizované 2 ks
Mlieko 1/2 l
Puding mandlový/čokoládový 1 ks
jamson whiskey 1/2 l (môžme použiť aj rum.)
Postup:
Z mlieka a pudingu uvaríme podľa návodu puding.
Miešame občas až kým nevychladne aby sa nevytvoril povrch z ktorého by potom vznikli hrudky.
Otvoríme plechovky so salkom a vlejeme do mixéra, pridáme vychladnutý puding a nakoniec vmiešame whiskey.
Dáme do fľašiek a uzavrieme.
Podávame s ľadom.
(kto ochutnal ...neveril by že je domáci keby nemám fotopostup:)
Bailys šľahačka:
Vyšľaháme rastlinú šľahačku a prilejeme trocha alebo viac bailysu:)
4 May 2014
Baileys
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment