Sunday, 4 May 2014

Baileys

Výborný na neporovnanie s tým pravým a spolu s ľadom....jedna báseň:)

Potrebujeme:
Salko skaramelizované     2 ks
Mlieko    1/2 l
Puding mandlový/čokoládový     1 ks
jamson whiskey    1/2 l (môžme použiť aj rum.)



Postup:

Z mlieka a pudingu uvaríme podľa návodu puding.
Miešame občas až kým nevychladne aby sa nevytvoril povrch  z ktorého by potom vznikli hrudky.


Otvoríme plechovky so salkom a vlejeme do mixéra, pridáme vychladnutý puding a nakoniec vmiešame whiskey.




Dáme do fľašiek a uzavrieme.
Podávame s ľadom.

(kto ochutnal ...neveril by že je domáci keby nemám fotopostup:)


Bailys šľahačka:
Vyšľaháme rastlinú šľahačku a prilejeme trocha alebo viac bailysu:)



No comments:

Post a Comment