4 May 2014
Karamelová šľahačka
Výborná:)....do veteníkov a krémešov.
Potrebujeme:
6 lyžíc kryštáľového cukru
500 ml rastlinná šľahačka
Postup:
Kryštálový cukor necháme skaramelizovať do hneda, až začne trošku po okrajoch bublať je čas čas vliať tam šľahačku(lepšie ak su trocha zohriate,menej prská)
Necháme karamel dobre rozpustiť a rozvariť, necháme vychladnúť a odložíme do chladna.
Minimálne na 12hodín(najlepšie do druhého dňa)
Tak jemná:-*
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment