Sunday, 1 June 2014

Slávnostná panna cotta torta





Keď šaškujem a improviujem:).....Boží!:)

Potrebujeme:

 4 žltka+ sneh zo 4 bielkov
 250g práškový cukor
 1 vanilka
 125ml olej a
125 ml kefir
  300g polohrubá múka
  1 Prášok do pečiva

Náplň:
 http://kajusiqq.blogspot.sk/2014/02/original-panna-cotta.html

Parížska šľahačka


 Vyšľaháme si bielka na tuhý sneh
žltka vyšľahámes cukrom a vanilkovým cukrom.
postupne prišľahávame olej a kefir.
Pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva premiešame.
Nakkoniec zľahka pridáme sneh.
Cesto dáme do formy(26cm) vyloženej papierom na pečenie.
Pečieme 20-25 minút na 175 stupnov








 Pripravíme si tyčinky 4 balenia stačia.
 Vygladnutý korpus ozežeme na 2časti


Natieme pannacottou

 Prikryjeme druhým platom.
Natrieme vyšľahanou parížskou šľahačoku.


 Ozdobujeme paličkami.
Pofrkáme čooládou posypeme orechami a kandizovaným ovocím.



No comments:

Post a Comment