Veľmi chutná a svieža.
Potrebujeme:
na 100 ml 2 plátky želatíny
350-400 ml rastlinná šľahačka
150 ml jogurt
60-100 g nastruhana čokoláda
100-200 g marhúľ nakrájaných nadrobno
piškoty(namočené vo višňovom sirupe.
Postup:
želatínu pripravíme podľa návodu na obale.
Hlbokú misku vyložíme potravinárskou fóliou.
Smotanu vyšľaháme do tuha.Vmiešame do nej jogurt,rozpustenú želatínu a čokoládu postruhanu na drobno.
Marhule umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
Do pripravenej misky po častiach rozotrieme smotanový krém a prekladáme piškóty namačané v sirupe a kúsky marhúľ.
Opakujeme asi 3x .
Dezert uložíme do chladničky najlepšie do druhého dňa.
17 Sept 2013
Jogurtovo-šľahačková torta
Labels:
Torty

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment