Výborne,chutné no veľmi sladké ak ich robíte pre viac hostí odporúčam jednohubky:)
Potrebujeme:
250 g kokosu,
400 g práškového cukru
100 g sušeného mlieka
1 Salko
1 PL mlieka
KRÉM:
240 g práškového cukru
200 g stužený tuk(viem že cera je skôr na polevy ale najviac ju stuží)
Mlieko tak decentne aby sa dali pudingové prášky rozmiešať
3 čokoládové pudingy
Príprava:
Do misky si nachystáme všetky suroviny na cesto všetko spolu zmiesime a vypracujeme cesto
ktoré rozdelíme na 3 rovnaké časti.
Plnka:
V miske rozmiešame mlieko do ktorého vsypeme 3 čokoládové pudingy
do toho prisypeme práškový cukor a pokrájanú ceru.
Dáme nad paru a vymiešame hustý krém.
Rozvaľkáme si nachystané cesto,dosku posypujeme sušeným mliekom alebo cukrom
cesto položíme na čistý,suchý plech.
Vylejeme polovicu krému,krém je riedší,ale on stuhne,nemusí byť úplne vychladnutý
Naň priložíme druhé cesto a znova opakujeme.
Vrch polejeme čokoládou a dáme stuhnúť.
Nakrájame a podávame.
30 Oct 2013
Nepečené zebra rezy
Labels:
Zákusky
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ahoj Kajka, recept mi padol vhod.Už som si ho opísala a chystám sa ho urobiť na vianoce. Mám ho z časopisu odložený niekde doma, ale som už pár rokov vonku tak ani neviem či ešte niekde existuje. Ale myslím si, že je to to isté ako tento tvoj pridaný recept. Nevadí mi, že je to sladký zákusok, lebo nepečené zebra rezy vždy boli poriadne sladké. Chcem sa ťa spýtať aká je gramáž konzervy salka na slovensku, ďakujem za odpoveď.
ReplyDeleteAko sa vám podaril?:)
DeleteDobrý deň gramáž je 397:)
ReplyDelete