18 Mar 2014
Cesnakový koláč s plesnivým syrom a slaninkou
Potrebujeme:
1/2 malého pohára bravčový tuk
50 ml mlieko
50-70 ml kefir
1 vajce
Muka hladka 120-150 g
Soľ
Čierne korenie
Cesnak
Plesnivý syr
Slaninka
Prášok do pečiva 1/2 balíčka
Postup:
Všetké mokré suroviny zmiešame dokopy.
Pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva.
Premiešame.
Slaninku,plesnivý syr a cesnak si nakrájame na plátky a cesnak prelisujeme alebo nakrájame na úplne maličké kúsky.
Dochutíme korením a dáme piecť do predhriatej rúry na 180-200 stupňov asi 15 minút.
Koláčik je výborný.
Táto norma je na malý plech(keďže som len šaškovala v kuchyni nepouživala som veľa surovín no oplatilo sa skúšať:)
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment