Wednesday, 11 September 2013

Pstruh na rasci


Strašne chutná rybka ,tento spôsob je snáď najľahší a pritom tak chutný!

Potrebujeme:
  • 2 kusy stredne veľký pstruh
  • soľ
  • hladká múka
  • drvená rasca
  • olej
  • 2 lyžice maslo
  • sladká paprika

Pri podávaní:

  • citrón
Postup:
Pstruhy po očistení a opláchnutí osušíme.
Posolíme ich zvnútra i zvonka a obalíme v múke zmiešanej s rascou.
Môžme poprášiť sladkou paprikou.



Na panvici rozohrejeme olej a maslo a ryby z oboch strán rýchlo opečieme.
Potom teplotu zmiernime a pomaly dopečieme.


Podávame so zeleninou ozdobené citrónom.


Porcie:2
Príprava:10 minút
Tepelná úprava:10 minút

No comments:

Post a Comment