Sunday 10 November 2013

Nepečený srnčí chrbát


Asi každý veľmi dobre pozná chuť tohto absolútne jednoduchého a rýchleho zákusku.
Pre tých ktorý ešte neochutnali výbornú chuť tohto srnčieho chrbáta poskytujem recept a prajem dobrú chuť.

Potrebujeme:


  • 1 balík puding BB-Veľký
  • 1 ks vajce(nemusí byť)
  • 200 g cukor práškový
  • 2 1/2 PL kakao
  • 1 ks margarín
  • aróma rumová(rum)
  • piškóty
  • podľa chuti orechy

Postup:
Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín alebo heru.


Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masi potom pridáme puding a nechávame na jemnom plameni pridáme ostatné ingrediencie.

(pokiaľ vám veľmi zhustne môžte priliať trošičku mliečka ale nemusíte)






Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nádoby.



Potom nanesieme jeden pásik piškót.
Zalejeme a dáme dva pásiky piškót.





Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnúť minimálne pol hodinu v mrazničke alebo cez noc v chladničke.


 




Tu som ho robila pre spolužiaka:)

Pridala som čokoládu a rum (nie rumovú arómu)
A piškóty som ukladala tentoraz správne:)




Arašidová čokoláda:)

a ukladanie:)




No comments:

Post a Comment