Asi každý veľmi dobre pozná chuť tohto absolútne jednoduchého a rýchleho zákusku.
Pre tých ktorý ešte neochutnali výbornú chuť tohto srnčieho chrbáta poskytujem recept a prajem dobrú chuť.
Potrebujeme:
- 1 balík puding BB-Veľký
- 1 ks vajce(nemusí byť)
- 200 g cukor práškový
- 2 1/2 PL kakao
- 1 ks margarín
- aróma rumová(rum)
- piškóty
- podľa chuti orechy
Postup:
Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín alebo heru.
Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masi potom pridáme puding a nechávame na jemnom plameni pridáme ostatné ingrediencie.
(pokiaľ vám veľmi zhustne môžte priliať trošičku mliečka ale nemusíte)
Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nádoby.
Potom nanesieme jeden pásik piškót.
Zalejeme a dáme dva pásiky piškót.
Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnúť minimálne pol hodinu v mrazničke alebo cez noc v chladničke.
Tu som ho robila pre spolužiaka:)
Pridala som čokoládu a rum (nie rumovú arómu)
A piškóty som ukladala tentoraz správne:)
Arašidová čokoláda:)
No comments:
Post a Comment