Friday 1 November 2013
Karfiolové karbonátky
Výborný, rýchly a lacný recept.
Potrebujeme:
Karfiol 1/2 veľkého
Bagetky 3 kusy
Vajce 2 kusy
Mlieko 100 ml
Soya omáčka
worchesterska omáčka
soľ
čerstvo namleté čierne korenie
majorán
cesnak 2 stručiky
parmezán trocha
strúhanka na obalenie
olej na vyprážanie
Postup:
Karfol si uvaríme do mäkka v osolenej vode.
Rožky zmiešame s vajíčkom,mliekom a koreninami.
Podľa chuti pridáme parmezán.
uvarený karfiol necháme vychladnúť a odkvapkať popretláčame na malé kúsky a a spojíme s rožkovou masou.
Dochutíme.
Tvarujeme karbonátky a obaľujeme v strúhanke.
Vyprážame v oleji.
Podávame so šalátom,zemiakmi alebo pre mna mango chutney.
Labels:
Bez mäsa
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment