Friday, 1 November 2013

Karfiolové karbonátky


Výborný, rýchly a lacný recept.


Potrebujeme:
Karfiol 1/2 veľkého
Bagetky 3 kusy
Vajce 2 kusy
Mlieko 100 ml
Soya omáčka
worchesterska omáčka
soľ
čerstvo namleté čierne korenie
majorán
cesnak 2 stručiky
parmezán trocha

strúhanka na obalenie
olej na vyprážanie


Postup:

Karfol si uvaríme do mäkka v osolenej vode.


Rožky zmiešame s vajíčkom,mliekom a koreninami.
Podľa chuti pridáme parmezán.
 uvarený karfiol necháme vychladnúť a odkvapkať  popretláčame na malé kúsky a a spojíme s rožkovou masou.
Dochutíme.



Tvarujeme karbonátky a obaľujeme v strúhanke.
Vyprážame v oleji.



Podávame so šalátom,zemiakmi alebo pre mna mango chutney.

No comments:

Post a Comment