1 Nov 2013
Karfiolové karbonátky
Výborný, rýchly a lacný recept.
Potrebujeme:
Karfiol 1/2 veľkého
Bagetky 3 kusy
Vajce 2 kusy
Mlieko 100 ml
Soya omáčka
worchesterska omáčka
soľ
čerstvo namleté čierne korenie
majorán
cesnak 2 stručiky
parmezán trocha
strúhanka na obalenie
olej na vyprážanie
Postup:
Karfol si uvaríme do mäkka v osolenej vode.
Rožky zmiešame s vajíčkom,mliekom a koreninami.
Podľa chuti pridáme parmezán.
uvarený karfiol necháme vychladnúť a odkvapkať popretláčame na malé kúsky a a spojíme s rožkovou masou.
Dochutíme.
Tvarujeme karbonátky a obaľujeme v strúhanke.
Vyprážame v oleji.
Podávame so šalátom,zemiakmi alebo pre mna mango chutney.
Labels:
Bez mäsa
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment