Saturday 15 March 2014

Prekladané mäso


Toto jedlo bolo venované bratovi k narodeninám keď ešte býval s nami tak mu ho mamka robievala a mal ho veľmi rad:) tak trocha spomienok:)

Potrebujeme:
Ryža

Mäso bravčové krkovička/karé
olej
červená paprika mletá sladká
grilovacie korenie
vegeta
soľ
čierne korenie
smotana na varenie
syr eidam/gouda

Postup:

Ryžu si uvaríme.
Pekáč vytrieme maslom.
Dáme vrstvu ryže(1/2 z masy)

Na oleji speníme papriku a opečieme okorenené mäso z oboch strán.


 Mäso poukladáme na ryžu.
Prikryjeme a polejeme výpekom.



Polejeme smotanou a prikryjeme nastrúhaným syrom.



V prikrytej nádobe pečieme zhruba 40-45 minút pri 180-200 stupňov.



Ja som si svoju porciu ešte zjemnila kefírom a pridala trocha mletej sladkej papriky:-* neskutočné:-*




No comments:

Post a Comment