15 Mar 2014
Prekladané mäso
Toto jedlo bolo venované bratovi k narodeninám keď ešte býval s nami tak mu ho mamka robievala a mal ho veľmi rad:) tak trocha spomienok:)
Potrebujeme:
Ryža
Mäso bravčové krkovička/karé
olej
červená paprika mletá sladká
grilovacie korenie
vegeta
soľ
čierne korenie
smotana na varenie
syr eidam/gouda
Postup:
Ryžu si uvaríme.
Pekáč vytrieme maslom.
Dáme vrstvu ryže(1/2 z masy)
Na oleji speníme papriku a opečieme okorenené mäso z oboch strán.
Mäso poukladáme na ryžu.
Prikryjeme a polejeme výpekom.
Polejeme smotanou a prikryjeme nastrúhaným syrom.
V prikrytej nádobe pečieme zhruba 40-45 minút pri 180-200 stupňov.
Ja som si svoju porciu ešte zjemnila kefírom a pridala trocha mletej sladkej papriky:-* neskutočné:-*
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment