Sunday, 31 August 2014

Reeses



Najlepšie čokoládky na ktorých som sa stala závislá v Kanade:)

Potrebujeme:
350 g čokoláda
Pohár arašidového masla
Polovicu pohára práškový cukor
Trocha soli

Postup:

 Nalámeme čokoládu a rozpustíme ju vo vodnom kúpeli.

 Medzitým  zmiešame v miske arašidové maslo ,cukor,soľ a dôkladne rozmiešame.


Do košíčkov dáme čokoládu tak aby poprikrývala dno košíčku a lyžičkou rozotrieme aj po stranách
Košíčky necháme stuhnúť
Až čokoládové dno stuhne príde na rad arašidová zmes.
Trocha ju ohrejeme v mikrovlnej rúre aby sa lepšie nanášala.
Nanesieme na čokoládové dno.


Musí ostať ešte miesto na prikrytie!:)
až spotrebujeme arašidovú zmes prikryjeme to znova čokoládou a necháme stuhnúť.

Ja som ešte ozdobila arašidami.
Vyšlo mi cca 15 malých košíčkou a 2 Maxi!:)
Hotovoo!:)








No comments:

Post a Comment