31 Aug 2014
Reeses
Najlepšie čokoládky na ktorých som sa stala závislá v Kanade:)
Potrebujeme:
350 g čokoláda
Pohár arašidového masla
Polovicu pohára práškový cukor
Trocha soli
Postup:
Nalámeme čokoládu a rozpustíme ju vo vodnom kúpeli.
Medzitým zmiešame v miske arašidové maslo ,cukor,soľ a dôkladne rozmiešame.
Do košíčkov dáme čokoládu tak aby poprikrývala dno košíčku a lyžičkou rozotrieme aj po stranách
Košíčky necháme stuhnúť
Až čokoládové dno stuhne príde na rad arašidová zmes.
Trocha ju ohrejeme v mikrovlnej rúre aby sa lepšie nanášala.
Nanesieme na čokoládové dno.
Musí ostať ešte miesto na prikrytie!:)
až spotrebujeme arašidovú zmes prikryjeme to znova čokoládou a necháme stuhnúť.
Ja som ešte ozdobila arašidami.
Vyšlo mi cca 15 malých košíčkou a 2 Maxi!:)
Hotovoo!:)
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment