Potrebujeme:
- 2 ks bielko
- 20 g cukor krupica
- 500 ml mlieko
- 2 ks žĺtok
- 2 PL maslo rozpustené
- 2 bal. cukor vanilkový
- 220 g múka hladká
- olej
- soľ
Postup:
Z bielka a cukru ušľaháme tuhý sneh.
Mlieko,žĺtok,rozpustené maslo a vanilkový cukor spolu vymiešame.
Pridáme preosiatu múku a vyšľahané bielka.
Na malom množstve oleja z cesta upečieme tenké palacinky.
Uvaríme si pudingy:vanilkový a 300 ml mlieko
čokoládový a 300 ml mlieko
malinový a 300 ml mlieko
1.Tajomstvo
jahodový džem, med a kokos
2.Tajomstvo
Med a kakao
Prvú palacinku natrieme čokoládovým pudingom.
Druhú vanilkovým
Tretiu malinovým.
Štvrtú natrieme 1.Tajomstvom a postup opakujeme.
No po malinovom pudingu príde druhé tajomstvo.
Potom znova opakujeme.
Natrieme parížskou šľahačkou ozdobíme čokoládou.
Tu je v reze:
A tu je v bielom šate:)
Pre kamaráta:)
Rozpustila som čokoládu na jedno poschodie.
Med a kakao
Posekane orechy.
No comments:
Post a Comment