2 Mar 2014
Nepečená bebe streška
Potrebujeme:
Cukor práškový 200 g
Jemný tvaroh 500 g
Cukor vanilkový 1 vrecúško
Maslo 200 g
Banán 500 g
Maslo 100 g
Čokoládové BeBe sušienky 120 g
Svetlé BeBe sušienky 120 g
Tmavá čokoláda 140 g
Nutričné hodnoty pre jednu porciu:
Postup:
Plnka:
Vymiešame maslo, tvaroh, práškový cukor a vanilkový cukor.
Olúpeme si banány, polejeme ich čokoládovou polevou, položíme na rošt a necháme ich stuhnúť
Na alobal dáme prvú vrstvu šachovnicovo uložených farebných BeBe šušienok - 3 rady po 7 kusoch.
Na takto poukladané sušienky opatrne rozotrieme polovičku plnky.
Na plnku uložíme druhú časť BeBe sušienok, pričom ich farby vymeníme.
Potrieme druhou časťou plnky.
Pripravené banány uložíme do stredu.
Takto naplnené sušienky opatrne podoprieme z každej strany k stredu. Dobre pritlačíme, čím vytvoríme striešku.
Zabalíme do alobalu a dáme do chladničky stuhnúť.
Po stuhnutí alobal odstránime a vrchnú časť sušienok polejeme rozpustenou čokoládovou polevou.
Odložíme znovu stuhnúť.
Po stuhnutí krájame trojuholníky.
Poleva: 140 g tmavej čokolády, 100 g masla
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment