Potrebujeme:
Údený tuniak/losos
jahody
fenykel
rukola
Zalievka:
olivový olej 3-4 lyžice
ocot 2 lyžice (červeného)
soya omáčka pár kvapiek
trstinový cukor cca 20g
Postup:
V miske zmiešame prísady na zálievku môžme dochutiť soľou a čiernym korením.
Údeného tuniaka(môže byť aj losos) fenykel,rukolu a jahody nakrájame do druhej nádoby.
.Šalát polejeme zálievkou a jemne ho premiešame aby sa všetko spojilo s dresingom.
Ak chceme môžme doladiť nahrubo podrveným čiernym korením.
23 Apr 2014
Jahodový šalát s údeným tuniakom a fenyklom
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment