Najlepší základ!:)
Cesto na pizzu
Potrebujeme:
3 lyžice olivový olej
4 strúčiky cesnak nakrájané na plátky
1200g konzervovaných lúpaných paradajok
3 veľké cibule(nakrájane na drobno)
soľ
čierne korenie
sušené oregano
1–2 lyžičky trstinový cukor
1 lyžica červený vinný ocot
Postup:
V menšom hrnci na rozohriatom olivovom oleji pomali opečieme cibulu domäkka, trvá to asi 3 minúty.
Vlejeme paradajky a necháme ich asi 20 minút dusiť.
Potom omáčku rozmixujeme, cez sitko pretrieme, osolíme,okoreníme dochutíme cukrom a octom a necháme vyvariť na hustú omáčku, ktorá sa bude dať dobre rozotierať na pizzu a nenavlhčí veľmi cesto.
6 Apr 2014
Paradajkový základ na pizzu
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment