3 Apr 2014
Zelerovo-jablková polievka
Neskutočne chutná! a pritom tak jednoduchá.
Potrebujeme:
Voda cca 1 l
Vegeta
olivový olej
zeler 400 g
jablko 2 ks
maslo
cesnak
Postup:
Zeler si očistíme a rozdelíme na 2 polovice.
Jednu polovicu dáme variť spolu s jedným očisteným jablkom do vody kde sme pridali soľ alebo vegetu a troccha olivového oleja.
Druhú časť zelera a druhe jablko si natrieme.
Na oleji si osmáhneme cesnak a pridáme na rezance nastrúhaný zeler s jablkom.
To pekne opražíme .
Mäkký zeler s jablkom ktorý sa varil si rozmixujeme v troche vývaru a podľa toho akú hustú ju chceme mať prilievame vývar.
Nakoniec pridáme maslové zelerovo jablkové rezanky s cesnakom a premiešame.
Môžme servírovať:)
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment