10 May 2014
Brnenský rezeň
Ďalší spôsob ako chutne pripraviť,plniť kuracie či bravčové mäso.
Potrebujeme:
kuracie prsia(tradične bravčové)
soľ
hladká múka
vajce
olej
Náplň:
maslo cca 30 g
100g šunky
1(4 yžice) konzerva sterilizovaného hrášku
2 vajcia
Postup:
Na panvici si rozohrejeme maslo, nakrájame na kocky šunku a necháme prehriať.
Pridáme odkvapkaný hrášok, 2 vajcia, osolíme a urobíme akoby praženičku - nie riedku ani veľmi tuhú.
Mäsko si nakrájame na rezne, opatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme vajičkovú náplň.
Po naplnení preložíme ako taštičky, okraje zopneme,obalíme v trojobale a smažime na oleji.
Podávala so s vyprážanými fazuľovými strukmi.
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment