Sunday 23 March 2014

Omáčka z medvedieho cesnaku a parmezánu

Výborná, rýchla omáčka:)

Potrebujeme:
Medvedí censnak: 2 hrste
biele víno 100 ml
parmezán
maslo
Smotana na varenie cca 100-150 ml

Postup:

Na masle si opražíme nasekaný a umytý cesnak.Podlejeme vínom a dusíme.



Pridáme smotanu a dalej dusíme.

Ochutíme korením nakoniec pridáme parmezán a ešte zjemníme maslom


Rozmixujeme podľa toho ako chceme.

Cestoviny si uvaríme(tagliate v tomto prípade)
A zmiešame s horúcou omáčkou.
Posypeme parmezánom a môžme si zaželať dobrú chuť!:)


Trocha omáčky sa mi zvýšilo a tak som uvarila ryžu.
Premiešala som s omáčkou a urobila si sushi z medvedieho cesnaku:)

:):)




Takto môžme pripraviť omáčku aj na Talianský slaný dezert , len som k nej pridala trocha viac smotany.

http://kajusiqq.blogspot.com/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html






No comments:

Post a Comment