Výborná, rýchla omáčka:)
Potrebujeme:
Medvedí censnak: 2 hrste
biele víno 100 ml
parmezán
maslo
Smotana na varenie cca 100-150 ml
Postup:
Na masle si opražíme nasekaný a umytý cesnak.Podlejeme vínom a dusíme.
Pridáme smotanu a dalej dusíme.
Ochutíme korením nakoniec pridáme parmezán a ešte zjemníme maslom
Rozmixujeme podľa toho ako chceme.
Cestoviny si uvaríme(tagliate v tomto prípade)
A zmiešame s horúcou omáčkou.
Posypeme parmezánom a môžme si zaželať dobrú chuť!:)
Trocha omáčky sa mi zvýšilo a tak som uvarila ryžu.
Premiešala som s omáčkou a urobila si sushi z medvedieho cesnaku:)
:):)
Takto môžme pripraviť omáčku aj na Talianský slaný dezert , len som k nej pridala trocha viac smotany.
http://kajusiqq.blogspot.com/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html
No comments:
Post a Comment