Výborná, rýchla omáčka:)
Potrebujeme:
Medvedí censnak: 2 hrste
biele víno 100 ml
parmezán
maslo
Smotana na varenie cca 100-150 ml
Postup:
Na masle si opražíme nasekaný a umytý cesnak.Podlejeme vínom a dusíme.
Pridáme smotanu a dalej dusíme.
Ochutíme korením nakoniec pridáme parmezán a ešte zjemníme maslom
Rozmixujeme podľa toho ako chceme.
Cestoviny si uvaríme(tagliate v tomto prípade)
A zmiešame s horúcou omáčkou.
Posypeme parmezánom a môžme si zaželať dobrú chuť!:)
Trocha omáčky sa mi zvýšilo a tak som uvarila ryžu.
Premiešala som s omáčkou a urobila si sushi z medvedieho cesnaku:)
:):)
Takto môžme pripraviť omáčku aj na Talianský slaný dezert , len som k nej pridala trocha viac smotany.
http://kajusiqq.blogspot.com/2014/03/pasta-in-bianco-olio-e-permigiano.html
23 Mar 2014
Omáčka z medvedieho cesnaku a parmezánu
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment