Tuesday, 14 October 2014

Bratislavské rezy



Potrebujeme:
CESTO:
10VAJEC
10LYžIC Krupicový CUKor
10LYžIC HLadká MúKa
OLEJ

KREM:
0.5 l mlieka
1a pol balička zlatého klasu
4 lyžice cukru
125g masla
rum

ROZVAR
0.5L VODY +3LYžICE CUKRU+2 LYžIčKY KYSELINY CITRONOVEJ

Dalej:
čokoláda
džem

Postup:
Zo surovín na cesto upečiem dva pláty .
Jeden polejem čokoládou nechám ztuhnúť potom prevrátim a od balím papier (pláty pečim na papierI) potom potriem džemom a priložím druhý


plát ,ten polejem uvareným rozvarom (citrodeko dáme podľa chuti ,kto ma ako rád kyslé),

dalej dám krém
( krém uvaríme puding a po vychladnutí pridáme maslo+ rum podľa chuti) a na záver poliať čokoládou .

No comments:

Post a Comment