14 Oct 2014
Bratislavské rezy
Potrebujeme:
CESTO:
10VAJEC
10LYžIC Krupicový CUKor
10LYžIC HLadká MúKa
OLEJ
KREM:
0.5 l mlieka
1a pol balička zlatého klasu
4 lyžice cukru
125g masla
rum
ROZVAR
0.5L VODY +3LYžICE CUKRU+2 LYžIčKY KYSELINY CITRONOVEJ
Dalej:
čokoláda
džem
Postup:
Zo surovín na cesto upečiem dva pláty .
Jeden polejem čokoládou nechám ztuhnúť potom prevrátim a od balím papier (pláty pečim na papierI) potom potriem džemom a priložím druhý
plát ,ten polejem uvareným rozvarom (citrodeko dáme podľa chuti ,kto ma ako rád kyslé),
dalej dám krém
( krém uvaríme puding a po vychladnutí pridáme maslo+ rum podľa chuti) a na záver poliať čokoládou .
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment