Snáď najjednoduchie cestoviny.
Potrebujeme:
1 balenie špagety
1 hlávka cesnak
olej olivový
bylinky (rozmarín, tymian, pažítka)
8 ks papričky čili
soľ
Postup:
Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu, aby boli al dente.
Na rozohriatom olivovom oleji opražíme na plátky pokrájaný cesnak, posekané bylinky a podrvené čili papričky.
Krátko orestujeme.
Pridáme špagety a dôkladne premiešame.
Podávame s nastrúhaným syrom, najlepšie parmezánom.
TIP:
Chutné, jednoduché a lacné jedlo.
Je nenáročné na prípravu, spĺňa však tie najnáročnejšie kulinárske kritériá.
Dôležité je, aby sme jedlo pripravili z kvalitných a čerstvých surovín. Bylinky a papričky nie sú nutnosť.
14 Sept 2013
Spagetti Aglio olio
Labels:
Bez mäsa
Kitchen, a place for my imagination, a place where I refill my energy and feel free. I started to cook at very young age, at first I cooked recipes traditional for my beloved Slovakia and trying recipes from countries I have visited, cooking with my Mammy and Family and few years later I end up creating my own recipes and became to love cooking more and more, I realised that there is nothing better than creating your own taste and seeing the enthusiasm of the flavors on the tasters:-)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment